Loading...

 

 

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met het gebruik van je gegevens zoals omschreven in deze Privacyverklaring. Wij verwerken persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken. Je kunt je persoonsgegevens opgeven om informatie of diensten aan te vragen.

BECAUSE legt jouw gegevens vast voor de uitvoering van je opdracht en de levering en verbetering van onze diensten. Jouw gegevens kunnen door BECAUSE  worden gebruikt om je te informeren over relevante producten en diensten van BECAUSE. Indien je hier bezwaar tegen hebt of je gegevens wilt opvragen, laten corrigeren of laten verwijderen kun je contact met ons opnemen. BECAUSE verstrekt jouw gegevens niet aan derden zonder je uitdrukkelijke voorafgaande toestemming tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak. Op de website kun je links aantreffen naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd draagt BECAUSE geen verantwoordelijkheid voor de omgang met jouw persoonsgegevens door deze derden. Lees hiervoor het privacy statement van de website die je bezoekt. Als je meer wilt weten over de betreffende persoonsgegevens die wij verwerken, kun je contact met ons opnemen.

BECAUSE gebruikt cookies

Bij de dienstverlening gebruikt BECAUSE “cookies”. Een cookie is een klein tekstbestand dat op je computer is opgeslagen voor tracking doeleinden. Een cookie identificeert geen persoonlijke informatie, maar informatie over je computergebruik. Je kunt de browser op de hoogte stellen wanneer je een cookie ontvangt, zodat je altijd kunt accepteren of weigeren. Het afwijzen van cookies zal echter een negatieve invloed hebben op de functionaliteit en de bruikbaarheid van de website.

Wijziging van deze Privacyverklaring

BECAUSE behoudt zich het recht voor deze Privacyverklaring te wijzigen. Wij raden je aan deze pagina daarom geregeld te raadplegen zodat je altijd van de laatste geldende versie op de hoogte bent. Deze Privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd in december 2017.